Camping valkenisse 10

Comfortabel 'kamperen' in een chalet

Camping valkenisse 13

Ook als u geen tent, camper of caravan heeft, kunt u toch sfeer proeven op onze camping. Geniet van comfort in één van de verhuur accommodaties op Strandcamping Valkenisse. Nog steeds ervaart u het buitenleven en de onderlinge gezelligheid en gemoedelijkheid op de camping, maar dan vanuit uw eigen chalet. We verhuren accommodaties voor 4, 5 of 6 personen, allen voorzien van goede Wifi en een eigen terras. Gedurende het hele seizoen, zijn huisdieren niet toegestaan op de camping.

Camping valkenisse 11

Een greep uit ons assortiment...

Camping valkenisse 1

Ontdek ons Huurchalet Type Dolfijn

Huurchalet Dolfijn is een luxe 5-persoons chalet, gelegen op onze camping aan zee. Deze chalets zijn voorzien van een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed en een enkel bed. Het enkele bed is eventueel opklapbaar, zodat er ruimte ontstaat voor een kinderbedje. Chalet Dolfijn beschikt over een ruime woonkamer, een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een terras met meubilair en een parkeerplaats voor één auto.

De chalets staan gezellig bij elkaar op een eigen veld, met in het midden een speeltoestel. Terwijl u een boekje leest bij uw accommodatie, kunnen de kinderen plezier maken op het speeltoestel!

Camping valkenisse 12