Https animatiecompagnie nl20201026 DSC4497

Animatie

Vakantie vieren op Strandcamping Valkenisse is extra leuk en gezellig met Vik en Lisse! Tijdens verschillende vakantieperiodes zijn zij aanwezig op de camping om samen met de kinderen plezier te maken. Ook komend seizoen zullen zij er weer zijn; ze hebben hieronder alvast een persoonlijk bericht achtergelaten voor alle campinggasten.

Hoi jongens en meisjes!

Wij, Vik & Lisse, komen heel graag op Strandcamping Valkenisse. We hebben super veel zin om jullie allemaal te ontmoeten in het komende seizoen.

Wij zijn een tweeling en we wonen ons hele leven al aan het strand in Zeeland. Vik is dol op de natuur en vindt het strand geweldig, want daar vindt hij altijd de mooiste schatten. Hij is een echte Strandjutter. Lisse houdt vooral van make-up en vloggen. We vinden elkaar heel lief, maar soms kibbelen we ook weleens over wat nou precies leuker is om te doen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de discussie wie er nu het oudst, stoerst, mooist of slimst is. Gelukkig maken we ook altijd veel lol samen en dat willen we graag met jullie delen, zodra jullie weer op de camping zijn.

Tot snel op de camping!

Lieve groetjes Vik & Lisse


Een gevarieerd animatieprogramma wordt aangeboden in de volgende periodes:
- Pasen
- Meivakantie 25 april - 8 mei 2022
- Pinksteren
- Hemelvaart
- Zomervakantie van 10 juli tot 2 september 2022
Gedurende vier weken in de zomervakantie worden er voor de tieners (12+) avondactiviteiten georganiseerd.

Zodra het programma bekend is, zal deze op onze website komen te staan.

Camping valkenisse zeeland 07

Vik & Lisse!