Camping valkenisse indoor speeltuin 01

Indoor speeltuin

Zonnig strandweer is nooit een garantie. Op Strandcamping Valkenisse zijn we op alle weersomstandigheden voorbereid, zodat u ook op een bewolkte dag nog steeds kunt genieten en plezier kunt maken met de kinderen in ons Avonturenpark. Het Avonturenpark is de overdekte speeltuin op onze camping.

Het Avonturenpark biedt vertier voor jong en oud, in alle weersomstandigheden. In plaats van in zee, plonzen de kinderen in het ballenbad. Klimmen en klauteren, in de touwen hangen en rennen over spannende bruggen en door tunnels: kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. In hoogseizoenperiodes worden er door het animatieteam shows en binnenactiviteiten georganiseerd in het Avonturenpark. Terwijl de kinderen binnen spelen, kunt u zelf genieten van een goed boek uit onze Minibieb. De binnen speeltuin is toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar.

Voor de oudere kinderen, maar zeker ook voor volwassenen, is er een zolder ingericht met pooltafel, airhockey, dartbord, tafeltennis, tafelvoetbal en een gezellige zithoek om ongestoord bij te kunnen kletsen.

Camping valkenisse zeeland 06

Spelen in de speeltuin of een potje airhockey!

Praktische informatie

  • Tijdens de wintermaanden is het Avonturenpark gesloten.
  • Openingstijden laagseizoen: dagelijks van 10.00u - 17.00u.
  • Openingstijden hoogseizoen: dagelijks van 11.00u tot 17.00u.
  • Entree is gratis voor campinggasten en kinderen t/m 1 jaar.
  • Entree voor bezoekers is €3,50 per kindje vanaf 2 jaar, inclusief een bezoek aan de dierenweide.
  • Avonturenkaart te koop: 12x entree voor de prijs van 10.