Camping valkenisse indoor speeltuin 01

Indoor speeltuin

Zonnig strandweer is nooit een garantie. Op Strandcamping Valkenisse zijn we op alle weersomstandigheden voorbereid, zodat u ook op een bewolkte dag nog steeds kunt genieten en plezier kunt maken met de kinderen in ons Avonturenpark. Het Avonturenpark is de overdekte speeltuin op onze camping.

Het Avonturenpark biedt vertier voor jong en oud, in alle weersomstandigheden. In plaats van in zee, plonzen de kinderen in het ballenbad. Klimmen en klauteren, in de touwen hangen en rennen over spannende bruggen en door tunnels: kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Terwijl de kinderen binnen spelen, kunt u zelf genieten van een goed boek uit onze Minibieb. De binnen speeltuin is toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar.

Voor de oudere kinderen, maar zeker ook voor volwassenen, is er een zolder ingericht met pooltafel, airhockey, tafeltennis, tafelvoetbal, x-box en een gezellige zithoek om ongestoord bij te kunnen kletsen.

Maart 2024

Spelen in de speeltuin of een potje airhockey!

Praktische informatie

  • Tijdens de wintermaanden (vanaf 4 november 2024 - 28 maart 2025) is het Avonturenpark gesloten.
  • Openingstijden laagseizoen: Maandag t/m Donderdag en Zondag 10.00u - 17.00 uur, Vrijdag en Zaterdag 10.00 - 19.00 uur
  • Openingstijden hoogseizoen: dagelijks van 11.00u tot 19.00 uur (ovb van wijzigingen, actuele openingstijden worden ter plaatse aangegeven)
  • Entree is gratis voor campinggasten en kinderen t/m 1 jaar.
  • Entree voor bezoekers is €3,50 per kindje vanaf 2 jaar, inclusief een bezoek aan de dierenweide.
  • Avonturenkaart te koop: 12x entree voor de prijs van 10.