Camping valkenisse 48

Speeltuinen

Eigenlijk is Strandcamping Valkenisse één grote speeltuin voor kleine kinderen. Het park is omheind, waardoor ze op het hele terrein veilig kunnen rennen, springen, dansen en spelen.

De camping beschikt over meerdere speeltoestellen, verspreid over verschillende locaties op de camping. Op sommige kampeervelden, is middenin een speeltoestel geplaatst, de kampeerplaatsen liggen eromheen. Op deze manier is er goed zicht op de spelende kinderen. De gemoedelijke sfeer onderling, zorgt automatisch voor 'sociale controle', zodat niet alleen u zelf, maar ook uw medekampeerders een oogje in het zeil kunnen houden. Kinderen ontmoeten elkaar bij de speeltoestellen, taal is voor hen geen barrière. Hier worden elk jaar weer veel kampeervriendjes en -vriendinnetjes gemaakt!

Camping valkenisse 52

Plezier maken in de buitenspeeltuin van Camping Valkenisse

Naast de speeltuintjes op de velden is er ook een centrale speeltuin. Vanaf het terras van de Take Away heeft u een perfect uitzicht op deze speelplaats. Terwijl u zelf geniet van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen volop spelen en zich uitleven op en rondom de speeltoestellen. Heerlijk om daarna moe en voldaan, samen terug te keren naar uw kampeerplaats of accommodatie om daar in alle rust verder van de avond te kunnen genieten.